Házhoz szállítás :

A www.autogumiaruhaz.hu  akciós autogumi webáruházban megrendelt termékeket belföldön telefonos visszaigazolás után 1-2 munkanapon belül házhoz szállítjuk . Saját raktárainkban több ezer db gumiabroncs található , de a  gumiabroncsokat a kedvező olcsó árak  érdekében közvetlenül négy  nagykereskedelmi raktárakból és importőröktől  szállítjuk közvetlenül a vevőhöz .

A kiszállítás dija bruttó 900 Ft / termék  magyarország bármely településére .

Fizetés :

Csak készpénzfizetésre van lehetőség. A megrendelt termékek  árát a vevő a termék átvételekor a   a futárnak fizeti. A számlát az áruról és a szállítási költségről a futár adja át a vevőnek az áruval együtt ,  termék mellé csomagolva.

 A vásárlástól való elállás joga :

Rendelésétől a 17/1999.-es Kormányrendeletben rögzített elállási jog szerint eltekinthet, az áru átvételét követő 14 munkanapon belül . A megrendelt termékek kézhez vételétől számított 14 napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben a  webáruház köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli. Előzőleg kell a terméket visszajuttatni az eladónak, minthogy a vásárló a vételárat visszakapta volna, az árucikk csak az eredeti csomagolásban, az eredeti garanciális okmányokkal és számlával együtt szolgáltatható vissza. Az autogumiaruhaz.hu autógumi  webáruház kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék vissza szolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik. Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.

 Garancia, szavatosság :

Az Önökhöz postázott áru minőségi vizsgán esik át, mind a gyártó részéről, mind a webáruház üzemeltetője részéről. Ha mégis megtörténik, hogy valamelyik termékünk hibás, a törvényben szabályozott keretek között a garancia érvényesíthető. Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük.

A www.autogumiaruhaz.hu  autógumi  webáruház üzemeltetője:

Autógumi Áruház Kft
Cégjegyzékszám :12-09-008824
Adószám :24871949-2-12
Telefonszám:06-20-32-43-982
email : autogumiaruhaz@gmail.com
Levelezési cím: 2686 . Galgaguta Kossuth u 117 .
(Nem telephely árúátvátelre nincs lehetőség ! )

Személyes adatok :

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Az autogumiaruhaz.hu webáruház a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók az autugumiaruhaz.hu webáruház által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. A megrendeléskor megadott címen az autogumiaruhaz.hu webáruház ügyfeleit jövőbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.

"A www.arukereso.hu (arukereso.hu Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 13282156-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-727285) Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat az arukereso.hu Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli."


Bármely felmerülő kérdés, kérés esetén forduljon hozzánk bizalommal és keressen minket telefonon, e-mailben és mi mindent elkövetünk, hogy segíthessünk.


 

 

Kosár