MŰSZAKI VIZSGA IDŐPONT FOGLALÁS:
Kosár - Kiürít

225/55 R 19 Nokian WR SUV 4 103 V XL téli

Kifutott termék!

Terhelés index (LI) : 103 - 875 kg

Sebesség index (SI) : V - 240 km/h

A Nokian WR SUV 3 téli gumi, teszt győztes lett a német SUV magazin az OFF ROAD 2013-as téli gumi tesztjén

Részletes gumi ismertető

Verhetetlen havon és jégen, kapaszkodó karmai biztos tapadást nyújtanak havon.
Erősen ajánlott minősítéssel lett a 2013-as német SUV magazin teszt győztese a Nokian WR SUV 3 téli gumi. Teljesítménye havon és jégén kiemelkedő, aszfalton nagyon meggyőző volt.
„Nokian: Verhetetlen havon és jégen” címmel jelent meg a német SUV magazin. A legjobb pontszámokat érte el a teszten: „Hó: jó, Jég: kivalló, Nedves út: nagyon jó, Száraz út: nagyon jó”.
Az OFF ROAD magazin véleménye, hogy a Nokian WR SUV 3 kiemelkedő teljesítménye mellett kedvező árával is meggyőzheti a vásárlókat.
A robosztus Nokian WR SUV 3 abroncsokat Finnország kifejezetten zord téli körülményei között tesztelték. Kapaszkodó karmai szilárdan kapaszkodnak a hóban.

Gyártó bemutatása: Nokian

A Nokian 1898-ban alapított Finnautógumi gyártó vállalat. Személygépkocsi gumiabroncs gyártásával 1932 óta foglalkoznak. A Nokian 2003 óta Bridgestone csoport tagja.

A finn Nokian téligumit nem véletlenül tartják a téli gumik egyik koronázatlan királyának, az északi elhelyezkedésükből kifolyólag ugyanis a Nokian  már a kezdetektől fogva autentikus körülmények között tudja tesztelni legújabb téligumijait , illetve technológiai újdonságait. Nem véletlen tehát, hogy a cég élen jár a téli gumikkal kapcsolatos legnagyobb újdonságok tekintetébe

NOKIAN Tyres az egyetlen gumiabroncs gyártó a világon, amelynek középpontjában olyan termékek és szolgáltatások kialakítása van, amelyek megkönnyítik a biztonságos közlekedést északi körülmények között. A cég innovatív személyautó, teherautó és a nehézgép gumiabroncs fejlesztése terén. A Nokian Tyres termékei fejlesztésénél cél a fenntartható biztonság és a környezetbarátság a termék életciklusa során. Prémium kategóriájú gumiabroncs téli gumi és nyári gumi kategóriában is. A Nokian Tyres az elmúlt évek alatt, hatalmas tapasztalatot halmozott fel az extrém körülmények között üzemelő gumiabroncsok fejlesztésében és gyártásában

 

Top