MŰSZAKI VIZSGA IDŐPONT FOGLALÁS:
Kosár - Kiürít

245/70 R 16 Barum Bravuris 4x4 107H nyári

50.400- Ft
E
C
71 dB

Terhelés index (LI) : 107 - 975 kg

Sebesség index (SI) : H - 210 km/h

Barum Bravuris 4x4 terepjáró nyári gumiabroncs Ideális nyári gumiabroncs közútra és könnyű terepre.

Részletes gumi ismertető

Barum Bravuris 4x4 terepjáró nyári gumiabroncs
Ideális nyári gumiabroncs  közútra és könnyű terepre.A gumiabroncs tesztek eredményei:
A nagy merevség nagy lassulást eredményez Jobb kapcsolat az útfelülettel. Nagy biztonság és rövid fékút száraz és nedves útfelületen egyaránt. Különböző frekvenciájú zaj csökkentők a váll és a középső részen.Teljesen csendes futás. Optimalizált elrendezésű élek a csendesség jegyében.Megnövekedett vezetési komfort. Nincs bosszantó menetzaj az utazás alatt. Nagyon jó vízelvezetés hossz és keresztirányban. Nagyon hatékony védelem a vízen csúszás ellen egyenesben,valamint kanyarokban nagy sebességnél is.Egyenletes, csúcsérték nélküli nyomáseloszlás.Hosszú élettartam.

Forgalmazó: www.autogumiker.com autógumi webáruház , téligumi és nyárigumi kis és nagykereskedés Balassagyarmat.

Gyártó bemutatása: Barum

A Barum autógumi gyár megfelelő ár/érték aránnyal gyárt magas futásteljesítményű és kiváló vezetési tulajdonságokkal rendelkező téli és nyári gumiabroncsokat .A Barum autógumi márka a jó gumiabroncsok jó áron stratégiát képviseli saját piaci szegmensébe.  A gyár abroncsai a legszélesebb felhasználó kör számára lettek optimalizálva és szinte minden autóhoz kínálnak olcsó és biztonságos gumiabroncsot téli és nyári használatra egyaránt.Hazánkban régóta nagy népszerűségnek örvend, az egyik legismertebb márka az alacsonyabb árfekvésű kategóriában.

Barum autógumi márka története :

1948-ban három autógumi gyártó egyesülésével Megszületett a Barum márkanév , amely a Bata , Rubena és Mitas kezdőbetűiből jött létre a csehországi kisvárosban Zlínbenült

1966-ban új Barum autógumigyár épült Otrokovicében, 1972-ben kezdte meg a gumi gyártást .

1992.-ben a Continental konszern töbségi tulajdont szerzett az Otrokovicei gumigyárban , illetve megszerezte a Barum márkanevet.

 

Top